Tipy pro bezpečné prožití Vánoc

Za okny už je krásně mrazivo, advent je v plném proudu a začíná ta pravá vánoční atmosféra. Máme pro Vás pár tipů, z oblasti bezpečnosti samozřejmě, jak si užít Vánoce bez větších nepříjemností.

  • Vánoční davy? Ráj pro “kapsáře”
    • Ve vánočním shonu je lehké být myšlenkami na deseti místech najednou. Právě této nepozornosti využívají zlodějíčci, kteří Vás bez povšimnutí oberou o peněženku, telefon či cokoliv cenného. Buďte proto pozorní a hlídejte si své osobní věci.
  • Dárky, dárky a zase dárky
    • S jejich výběrem je spousta práce, nenechávejte je proto v zaparkovaných autech, je to až příliš lákavé pro zloděje. Nehledě na nepříjemnosti spojené s rozbitým okýnkem.
  • Nakupujete raději na internetu? Zvýšená ostražitost zde platí také
    • I při nákupech online platí základní pravidla pro bezpečný nákup. Nakupujte pouze z osvědčených stránek, nejlépe vždy koukněte na hodnocení předchozích nakupujících. Nízké ceny mohou být lákavé, ale nenechte se zlákat a napálit podvodným serverem.
  • Nestresujte se 🙂
    • Vánoce jsou svátky klidu a míru. Nejde jen o dárky, počet druhů napečeného cukroví a byt bez jediného smítka prachu. Zajděte si na Vánoční trhy, nasajte pohodovou atmosféru, zahřejte se svařákem a užívejte si rodiny a přátel 🙂
Ostravské Vánoce 2022

O nás

Jsme týmem expertů v oblasti bezpečnosti a ochrany. Naší prací je chránit naše klienty před různými formami kybernetických a jiných útoků, zabývat se identifikací rizik a tvorbou bezpečnostních opatření, která zajistí bezpečné prostředí a minimalizují možné škody.

Naše práce spočívá v monitorování různých bezpečnostních hrozeb a vytváření preventivních opatření, která minimalizují rizika škod a přispívají k celkovému zlepšení prostředí ve společnosti.

+420 737 353 737

info@premiumsystems.cz

Co by vás ještě mohlo zajímat

Jak se nespálit při výběru zaměstnanců

Jak u vás probíhá výběr zaměstnanců? Dokážete v průběhu hodinového rozhovoru získat úplný obraz o kandidátovi? Troufáme si říct, že určitě odhalíte hodně věcí, ale zjistit pravou podstatu toho, jestli je uchazeč „ideální“, často vyžaduje daleko hlubší pohled než...

číst více

Co je Disaster Recovery Plan a jak jej psát?

Disaster Recovery Plan (DRP), neboli Plán obnovy po havárii je strategický dokument popisující cestu k co nejrychlejšímu obnovení práce po neplánovaném incidentu, který narušil běžné fungování společnosti. V tomto článku se dozvíte, jak postupujeme při tvorbě DRP a co...

číst více